Sygdomslære 100 lektioner.

Faget hvor du lærer om den syge krop og de mest udbredte sygdomme. Pris kr. 3.995,- (100 % e-learning).

Køb Sygdomslære, 100 lekt. her >>

Som alternativ behandler, har du brug for en meget bred viden om sygdomme. Du vil møde mennesker med alle mulige symptomer, og det er vigtigt at kunne tolke disse. Uddannelsen i sygdomslære hos BIOPRAKTIK, Skolen hos Pons er netop en bred gennemgang af sygdomme du kan møde i dit virke.
Pensum er afgrænset af bogen "Sygdomslære, på en anden måde " af Kjeld Bruun-Jensen, som du skal købe ved siden af. Bogen har varenr. A 5.2 i shoppen på www.pons.dk. Faget vil typisk kunne gennemgås på 6-7 måneder. MEN det er selvfølgelig dig der bestemmer tempoet indenfor de 8 måneder din adgang er åben. Hvis det bliver nødvendigt, kan du forlænge din adgang i 3 måneder for kr. 1799,-

Faget Sygdomslære taget som e-learning lever op til RAB-reglerne (Registreret Alternativ Behandler).
Markedets måske mest visuelle e-learn tilbud med interaktive dias med billeder og lyd, interaktive tests og pensum som lydfiler. Du har kontakt med underviser undervejs, og underviser er forfatteren selv - nemlig Kjeld Bruun-Jensen læge, ph.d. – der også er uddannet FDZ-Zoneterapeut og Akupunktør.
Vi holder eksamen flere gange om året. Eksamen koster 800 kr. og eksamensopgaven rettes af ekstern uvildig censor. Eksamen foregår ved fysisk fremmøde hos BIOPRAKTIK - Skolen hos Pons i Ringe på Midtfyn.

Eksamen består i 60 Multiple Choice/afkrydsningsopgaver + 2 formuleringsopgaver. Afkrydsningsopgaver vægter 60 point og formuleringsopgaver samlet 15 point. Du skal have 60 % rigtige, dvs. 45 point, for at bestå.

Billed-Kjeld-Bruun-Jensen-72dpi

Det er en stor beslutning at vælge uddannelse. Det er derfor naturligt, at du kan være usikker og derfor har masser af spørgsmål. Du er derfor altid velkommen til at ringe på 88188818 for yderlig information. 

Med venlige hilsner
Kjeld

Kjeld Bruun-Jensen læge, ph.d.
-Uddannet FDZ-Zoneterapeut
-Akupunktør fra Shanghai International
 Acupunture Training Centre