Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære 300 lektioner.

Fagene hvor du lærer om både den sunde og den syge krop. Pris kr. 8.995,- (100 % e-learning). 

Køb Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære, 300 lekt. her >>

Når du køber fagene samlet er der penge at spare! Kursets pris på kr. 8.995,- pålægges ikke moms i forbindelse med uddannelse.
Når du har betalt, får du tilsendt brugernavn og password i løbet af et par dage. Din adgang til e-learn platformen varer til eksamen er bestået dog max. 16 mdr. Adgangen er kun til personligt brug og må ikke overdrages til andre. Materialet må ikke anvendes/vises i grupper og forsamlinger. Hvis det bliver nødvendigt, kan du forlænge din adgang i 3 måneder for kr. 1799,-

FORMÅL:

- At opnå grundlæggende viden om den sunde krops virkning og funktion.
- At opnå grundlæggende viden om de mest almindelige sygdomme.
- At opnå et basalt kendskab til de mest anvendte lægemidler.
- Samlet set at opnå en sundhedsfaglig basisviden, der gør eleven i stand til at forstå og tolke kroppens både normale og sygelige reaktioner. Således at eleven på forsvarlig vis kan virke som selvstændig behandler, kende sine begrænsninger og dermed kunne visitere klienterne videre til andre sundhedsprofessionelle, når det er nødvendigt. Samlet set er formålet også, at eleven får et basalt kendskab til det fælles fagsprog, der gør det muligt at kommunikere og samarbejde med andre sundhedsprofessionelle.

Studiet er en kombination af e-learning og læsning med udgangspunkt i Kjeld Bruun-Jensens bøger:
- Kroppens opbygning og funktion (varenr. A1)
- Anatomi og fysiologi, på en anden måde bind 1,2 og 3 (varenr. A2, A3 og A4)
- Sygdomslære på en anden måde (varenr. A 5.2)

Bøgerne er ikke inkl.

Du kan starte på uddannelsen året rundt, når det passer dig. Men hvis du - som eksempel - starter om efteråret vil et typisk forløb være følgende:

Først åbnes adgangen til Modul 1. Anatomi/fysiologi 200 timer. Tilrettelagt som 100% e-learn, afsluttes med eksamen ved personligt fremmøde i april. Eksamen koster 800 kr.

Efter eksamen i april åbnes adgangen til Modul 2: Sygdomslære/farmakologi 100 timer. Tilrettelagt som 100% e-learn, afsluttes med eksamen ved personligt fremmøde efterfølgende september. Eksamen koster 800 kr.

Så hvis du starter om efteråret, kan du have afsluttet de 2 fag efter ca. 12 måneder, men har du brug for længere tid er platformen åben i 16 måneder. Modul 1 og 2 er tilrettelagt som e-learning, og har samme omfang, intensitet og kvalitet, som tilsvarende kursusforløb ved personligt fremmøde. Modul 1 og 2 afsluttes, som nævnt, hver især med en skriftlig eksamen af 2 timers varighed. De 2 eksamener består af 60 multiple choice opgaver og 2 formuleringsopgaver. Hver eksamen koster som nævnt 800 kr. Fagene lever op til RAB-reglerne (Registreret Alternativ Behandler). Ring 8818 8818 for yderligere information.

Billed-Kjeld-Bruun-Jensen-72dpi

Det er en stor beslutning at vælge uddannelse. Det er derfor naturligt, at du kan være usikker og derfor har masser af spørgsmål. Du er derfor altid velkommen til at ringe på 88188818 for yderlig information. 

Med venlige hilsner
Kjeld

Kjeld Bruun-Jensen læge, ph.d.
-Uddannet FDZ-Zoneterapeut
-Akupunktør fra Shanghai International
 Acupunture Training Centre